Nepoběží se na začátku září a nepoběží se centrem Příbrami.
Nejdřív koronavirus, potom kopáči. Bohužel kvůli plánované rekonstrukci Milínské ulice, zavřené Dlouhé ulici, opravovanému mostu u Dolejší obory… jsme se rozhodli, že letošní 6. ročník Příbramského půlmaratonu přesuneme.
Poběžíme v neděli 19. září okruhy kolem Nováku (Nový rybník) a Fialáku (Fialův rybník), tedy obdobně jako u závodu Běh města Příbrami – jen s tím rozdílem, že tentokrát se poběží po směru hodinových ručiček, tedy s krátkým výběhem u letního kina. Jo a těch kol bude celkem osm!
Je nám jasné, že je to na poslední chvíli. Že to všem nemusí vyhovovat. Že podzim je běžeckými závody našlapaný, ale po dlouhé a kolektivní úvaze jsme se nakonec rozhodli takto, abychom měli co největší jistotu, že závod budeme moci uskutečnit v očekávané kvalitě a zároveň nám do toho už snad nikdo jiný nehodí vidle.
Budeme rádi, když na trať vyběhnete s námi nebo když nás podpoříte „jenom“ sdílením tohoto příspěvku. Pokud by vám závod v novém termínu nevyhovoval, dejte nám vědět – vrátíme vám peníze za registraci nebo ji převedeme na rok 2022.
Díky za podporu.
Facebook pořadatele závodu.